NINA tipt: heerlijk ontspannen met de Bobhead experience

thinkstock
Jezelf vanavond belonen dat je maandag weer overleefd hebt? Of misschien is het gewoon hoog tijd voor een grondige onderhoudsbeurt van je lokken? Wij hebben hét adresje voor de meest ontspannende kappersbeurt: Bobhead.

Geen nood, de naam betekent niet dat je je alleen maar een korte bob kan laten aanmeten. Wél dat je garanti buitenstapt met een coupe die het beste bij jou, je levensstijl en je gezichtsvorm past. Ook als je je zinnen gezet hebt op een nieuw kleurtje of een totaal andere snit. Gedaan met beteuterd in de spiegel kijken en liegen dat het 'anders' is, of 'dat je waarschijnlijk nog even moet wennen'. Wilde plannen bespreek je eerst samen met de experts zodat je áltijd buiten stapt met een kapsel waar je je 100% goed bij voelt.

Wie haar lokken laat kleuren, weet dat het overgrote deel van de tijd uit wachten bestaat. In het industriële doch gezellige interieur is dat echter allesbehalve een opgave, en met de gratis wifi kan je gewoon doorwerken. Wie een hongertje krijgt - doorwinterde kappergangers weten immers dat zo'n kleuring al snel een paar uur in beslag kan nemen - kan bovendien ondertussen genieten van de heerlijke smoothies, verse broodjes, quiches of zelfs home made burgers van Bar buur. Geen gewoon kappersbezoekje, bij Bobhead maken ze er een heuse beleving van. Een heerlijke dosis me-time in plaats van een verplicht klusje dus, en je houdt er nog eens een frisse coupe aan over ook.

BobheadReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels