NINA tipt een boek: afvallen zonder te diëten

thinkstock
Deze week staat NINA tipt helemaal in teken van de boekenbeurs. Iedere dag delen we een origineel, spannend of opvallend boek dat je zeker niet mag missen. Van net neergepende nieuwkomers tot karaktervolle klassiekers. Veel leesplezier!

"Nog een paar kilo eraf, dan ben ik tevreden." Veel vrouwen worstelen dagelijks met hun gewicht. Wat frustrerend is en veel energie kost, die je volgens Frieda van der Loos-Boudesteijn en Sophie van Bragt beter in positiviteit kunt omzetten. 'Gewichtige Gedachten' helpt je met verschillende opdrachten op weg naar een gezond, mindful en, volgens de schrijfsters, gelukkig leven.

Gewichtige Gedachten is een werkboek dat voorgoed verandering moet brengen in de negatieve spiraal van (te veel) eten en diëten. Mindfulness en positieve psychologie vormen de basis van dit boek: in zes weken word je jezelf meer bewust van je gedachten, emoties en de invloed daarvan op je eetpatroon.

In dit boek vind je voor iedere dag een korte opdracht, die je inspireert en activeert. Met positieve aandacht voor jezelf en je omgeving en een beter gewicht als gevolg. Voor iedere vrouw die wil afvallen, maar niet langer wil diëten.

'Gewichtige gedachten; In zes weken een lichter, gezonder en mindful leven' kost € 14,99.

rv