NINA tipt een boek: 25 verschillende beautylooks om zelf uit te proberen

Charis Boel voor Belmodo
Deze week staat NINA tipt helemaal in teken van de boekenbeurs. Iedere dag delen we een origineel, spannend of opvallend boek dat je zeker niet mag missen. Van net neergepende nieuwkomers tot karaktervolle klassiekers. Veel leesplezier!

Nanja Massy is een gepassioneerde Belgische make-up artist en haarstyliste, die haar kennis over beauty nu deelt in een eerste boek: 'DO IT YOURSELF BEAUTY'. Daarin staan 25 verschillende looks, die aan de hand van duidelijke foto's en overzichtelijke instructies door Nanja worden uitgelegd. "Zelfs de grootste leek kan vanaf nu de deur uit met een geweldige visgraatvlecht en de juiste kleur foundation."

De show stelen als een ware Hollywooddiva? Of er 's morgens in 5 minuten toch fris uitzien? Nanja heeft voor elke gelegenheid, voor elk budget en voor iedere stijl een beauty- & haarlook, die iedereen dankzij haar tips in no time zelf kan aanbrengen!

Naast tal van tips & tricks en persoonlijke beauty geheimen, wil Nanja met dit boek vooral mensen aan de slag krijgen: "Lees, probeer, experimenteer en ga zelf op zoek naar jouw favoriete kapsels en make-uplooks. En vergeet vooral niet: beauty is supposed to be fun!"

Do It Yourself Beauty is nog maar net uit en kost € 22,95. Nanja geeft op de Boekenbeurs een workshop en signeert op de Belmodo x Borgerhoff & Lamberigts stand op donderdag 10/11. Meer info: belmodo.be

Charis Boel voor Belmodo


Video