Nieuwe koffers van Louis Vuitton zijn onverwoestbaar, maar peperduur

Louis Vuitton/Nina.be
Wie geregeld reist, weet dat het de moeite loont om te investeren in een harde, stevige koffer die tegen een stootje kan. Nog op zoek naar eentje? U vraagt, Louis Vuitton antwoordt: het Franse label brengt koffers gemaakt van titanium op de markt. 

Het gaat om een update van één van de klassiekers van Louis Vuitton: het model Bisten. In tegenstelling tot het origineel is de gloednieuwe koffer afgewerkt met het metaal titanium. De sluiting bestaat dan weer uit ruthenium, een zwart metaal. Alleen de hoeken en handvatten zijn nog gemaakt van leder. Als kers op de taart is het monogram van het modehuis in de koffer gegraveerd met een laser. Kortom, een robuuste koffer die er eveneens luxueus uitziet. 

Daar moet je wel iets voor over hebben. Voor de koffer, die deel uitmaakt van de  ‘Louis Vuitton Bisten Monogram Titane Collection’, moet je immers een flinke duit betalen. Minstens € 37.000, om precies te zijn. 

De onverwoestbare koffer is verkrijgbaar in 3 verschillende maten. Hoe groter, hoe hoger ook het prijskaartje. 
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thomas Anderson

  Tuurlijk kan het nog gekker combinatie van titanium en carbon.

 • Michel Van der Hoydowch

  Voor de snobs , die te veel geld hebben en hun leven laten leiden door super rijken , die er slijk mee verdienen ,via hun uitgekookte marketing. Eigenaar is rijkste man van Europa.

 • Peter Janssens

  Onverwoestbaar. Waarom maken ze geen vliegtuigen van dat materiaal?

 • DIRK VAN DESSEL

  Die zullen wel rap gestolen worden bij vliegtuigreizen

 • sandra baart

  Kan het nog gekker ?????