Nieuwe en makkelijke nageltrend: de Oil Slick Nails

Instagram Paintbox
Na de sweaternagels, de puntige stiletto-manicure en glasnagels duikt er nu weer een nieuwe nageltrend op. Gelukkig zijn de Oil Slick Nails stukken makkelijker zelf te produceren en zijn ze nog best stijlvol ook.

Het enige wat je nodig hebt zijn een viertal verschillende metallic nagellakkleurtjes, een tandenstoker, een beetje water en een paar minuten van je kostbare tijd (al is een zondagavond daar misschien het ideale moment voor?).

Zo werkt het
Doe van elke kleur een druppel in het water, meng de kleurtjes door elkaar met de tandenstoker en dop je vinger er kort in. Doe dit met je hele hand, ververs daarna het water en de nagellak en dan herhaal je dezelfde procedure met je andere hand. Laat goed opdrogen en daarna zit het er al op. Makkelijk toch?

1/ Royal Blue van Essie, € 11,85. 2/ A Woman's Prague Ative van OPI, € 14,95. 3/ Suzi & The 7 Düsseldorfs van OPI, € 14,95. 4/ Nagellak Rituals, € 5.
rv 1/ Royal Blue van Essie, € 11,85. 2/ A Woman's Prague Ative van OPI, € 14,95. 3/ Suzi & The 7 Düsseldorfs van OPI, € 14,95. 4/ Nagellak Rituals, € 5.
My #oilslicknails #nails #nailart #melbournenailart #gellyfit using @gellyfitaustralia #gelpolish
Yesssss @paintboxnails #paintboxmani #paintbox #nailart #manicure #nailfoils #mattenails #flashmob #oilslicknails