Nieuwe bizarre trend: je bikini ondersteboven dragen

Instagram / Upsidedown bikini offical
Als de temperaturen omhoogschieten, krijg je spontaan zin om je bikini of zwembroek aan te trekken. Dat begrijpen we. Maar de nieuwste hype op vlak van zwemkledij? Die snappen we toch nog niet voor de volle 100 procent. 

Als we verschillende Instagramgebruikers mogen geloven, is het helemaal hot en happening om je bikinitop ondersteboven aan te doen. Met name het Italiaanse model Valentina Fradegrada heeft deze 'techniek' als eerste uitgeprobeerd, in de hoop een nieuwe trend te starten en wat reclame te maken voor het badmodemerk Cantik. Met succes, zo lijkt het wel. Want ondertussen hebben verschillende volgers haar al nageaapt én is het Instagramaccount Upsidedown bikini official opgericht, dat ondertussen al meer dan 18.000 volgers telt. 

Toch reageert niet iedereen even enthousiast. Velen stellen zich de vraag bij de praktische kant. "Haha, mijn borsten zouden er gewoon uitvallen", reageert iemand. Ook wij zijn een beetje sceptisch en denken dat het niet aangeraden is om op deze manier een plons te nemen in het water. 

Wil je het toch eens uitproberen? Dan moet je geen bijzondere bikini kopen, maar vlak boven je boezem een knoop maken met de schouderbandjes. Echt ondersteboven hangt het topje dus niet, maar bon, de naam bekt gewoon goed zeker? Laat je alvast inspireren door de vele voorbeelden op Instagram. 

Circle ⭕️ breakfast 🥞 @valentinafradegrada #valentinafradegrada #upsidedownbikini

Een foto die is geplaatst door null (@upsidedownbikini_official) op

Sorridi sempre principessa!✨ #upsidedownbikini #valentinafradegradafans

Een foto die is geplaatst door null (@valentinafradegradafans) op

These colors 😍 @mega_swim #TaylorMega #MegaSwim

Een foto die is geplaatst door null (@taylor_mega) op
95 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Carl Vangenechten

  Als ik op het strand rondkijk heb ik de indruk dat de trend al over is. Misschien was het gewoon gazettenpraat.

 • louis pippers

  wat met de mini netjes zullen er afglijden op die manier

 • Rudi Van der Putten

  En daarna hup de mannelijk zwembroeken omgekeerd of om gedraaid lol

 • rudy verbelen

  Bikini ondersteboven? En string achterstevoren dan? We gaan deze zomer nog wa zien dan aan onze kust!

 • Lydia Appelmans

  Erik Weyn : afgezien van het feit dat het een onnozele trend is, wat heeft dit met leeftijd te maken ? Er lopen dames van 60 rond die een mooiere uitstraling en strakker lichaam hebben dan sommige vrouwen van 25/30 en zelfs jonge meisjes.