Nicki Minaj is braafjes op rode loper

Rapster Nicki Minaj
photo_news Rapster Nicki Minaj
Iedereen weet dat Nicki Minaj graag al eens extravagant uit de hoek kan komen met haar garderobe. Daarbovenop draagt ze een roze, groene of gele pruik. Toch lijkt het even alsof de rapster haar wilde haren is kwijtgeraakt. Ze droeg  een opvallend brave jurk op de rode loper van de première van de film 'The Other Woman'.

Nicki Minaj was al een opmerkelijk talent in de muziekwereld maar nu maakt ze haar debuut op het grote scherm. Ze heeft een bijrol in de film 'The Other Woman' waarin we ook Cameron Diaz en Kate Upton zien. Gisteren ging de film in Los Angeles in première en uiteraard is de rode loper het moment om de mooie jurken te showen.

Decolleté
Velen werden verbaasd als ze Minaj zagen paraderen. De rapster droeg een gebreide crèmekleurige jurk van Alexander McQueen. Het oogde allemaal heel simpel maar toch stijlvol. Toch kon ze haar stijlgevoel niet thuis laten en zagen we een laag uitgesneden halslijn. Verder droeg ze paar goudkleurige oorbellen en waren haar nagels zwart gelakt.

Op haar Instagrampagina werd dat zedige plaatje al gauw het omgekeerde. Ze toonde twee selfies van haar meest favoriete lichaamsdeel. Het zullen vooral de mannelijke fans zijn die deze foto's vaak zullen herbekijken.

Nicki Minaj droeg een crèmekleurig jurk die toch wel heel simpel was voor haar 'normale' doen.
photo_news Nicki Minaj droeg een crèmekleurig jurk die toch wel heel simpel was voor haar 'normale' doen.