Nederlandse beautyblogster NikkieTutorials gaat voor Marc Jacobs Beauty werken

ANP Kippa
Beautyblogster Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials, slaat de handen in elkaar met Marc Jacobs Beauty. de Jager wordt Global Artistry Advisor voor het Amerikaanse modehuis, dat nieuws maakte ze zelf bekend tijdens het tv-programma De Wereld Draait Door. 

De 24-jarige Nederlandse gaat aan de slag als artistiek adviseur voor de beautylijn van Marc Jacobs. “Ik mag me gaan bemoeien met de beautylijn. Over alles wat ze nu uitbrengen mag ik zeggen: misschien moet je dat doen en dat misschien beter niet”, vertelt de Jager in het tv-programma. De YouTuber laat alvast weten dat ze het een “enorme eer” vindt. 

Nikkie begon in 2008 haar eigen YouTube-kanaal en is een van ‘s werelds bekendste beautybloggers. Ze deed onder andere al de make-up van Kim Kardashian en Drew Barrymore. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.