Naomi Campbell van catwalk naar reality-tv

Prada tricotine argyle jurk en Prada tas
Emma Summerton voor W Magazine Prada tricotine argyle jurk en Prada tas
De 42-jarige Naomi Campbell gaat na 27 jaar catwalks bewandelen voor een carrière op het televisiescherm. Zo zal ze de modelgoeroe zijn van het splinternieuwe programma 'The Face' dat volgend jaar door Oxygen network gelanceerd wordt. Dat ze het poseren nog niet verleerd is, toont ze overtuigend in een fotoshoot voor W Magazine, die als promo moet dienen voor haar grote sprong naar reality-tv.

Het eerste advies dat ze jonge modellen meegeeft, is: "wat je ook doet, doe het voor 110 procent. Dat is iets wat ik van mijn mams heb geleerd en waar ik al mijn hele leven in geloof", aldus Naomi. Op dit moment woont ze in een luxueus optrekje in Moskou, samen met haar miljardair Vladislav Doronin.

The Face
Net als het bekende 'next topmodel'-format, zal ook 'The Face' een afvalrace zijn voor jonge modellen die begeleid en bekritiseerd zullen worden door Campbell en twee 'high-profile' persoonlijkheden, die voorlopig nog niet bekend zijn. De winnaar wordt dan ook het nieuwe gezicht van een grote keten.

"In 'The Face' zullen toeschouwers echt een inkijk krijgen in de wervelende industrie die zo goed is geweest voor mij", verklaart Campbell. Zelf is ze naar eigen zeggen gek op reality-tv, zeker 'Real Housewives'. Hoewel ze zichzelf nooit zo zou kunnen blootstellen, is ze toch blij dat ze haar ervaringen en expertise kan delen.

Voorsmaakje
De fotoshoot dient niet alleen als promostunt, maar geeft ons ook al een voorsmaakje van de patronen en kleuren die we deze herfst mogen verwachten bij de grote designers. Veel kleuren, geometrische patronen en drukke prints in de ontwerpen van onder andere Prada, Louis Vitton, Miu Miu en Marc Jacobs.

Etro geborduurde wollen jas
Emma Summerton voor W Magazine Etro geborduurde wollen jas
Miu Miu mohair jas en broek& Yves Saint Laurent pumps
Emma Summerton voor W Magazine Miu Miu mohair jas en broek& Yves Saint Laurent pumps
Louis Vuitton acryl en wollen jacquard jas
Emma Summerton voor W Magazine Louis Vuitton acryl en wollen jacquard jas
Marc Jacobs wollen jacquard jas
Emma Summerton voor W Magazine Marc Jacobs wollen jacquard jas