Moschino lanceert een 'My Little Pony'-collectie

Bella Hadid op de catwalk van Moschino.
afp Bella Hadid op de catwalk van Moschino.
Moschino, je wellicht beter bekend als het modemerk achter heel wat extravagante outfits van Josje, heeft een kledinglijn gelanceerd die volledig draait rond de pastel gekleurde speelgoedpony's van 'My Little Pony'. Creatief directeur Jeremy Scott liet zich eerder ook al inspireren door Barbie, SpongeBob en Looney Tunes.

Al een paar seizoenen op rij opent Moschino nu zijn modeshow in Milaan met een capsulecollectie geïnspireerd op herkenbare franchise van een bepaald merk. De bovengenoemde figuren passeerden al de revue, maar ook McDonald's, Nintendo, Froot Loops en glasreiniger Windex waren al aan de beurt. De collectie is altijd direct na de show te koop, waarbij vooral lollige accessoires zoals telefoonhoesjes en kleine handtassen het goed doen. Om extra buzz te creëren worden de items vaak ook gratis uitgedeeld aan het aanwezige modepubliek, die er daarna natuurlijk met plezier mee pronken op streetstylefoto's.

Ditmaal was de inspiratiebron 'My Litte Pony'. We spotten de pony's onder andere op T-shirts, handtassen, jurken en trainingspakken. En hoewel de items eruitzien alsof je ze gekocht heb in de plaatselijke Bart Smit, zijn ze flink wat duurder dan wat je er in de speelgoedwinkel voor zou betalen. Een telefoonhoesje kost 45 euro, een trainingsjasje 775 euro en een pastelgroene rugzak 945 euro. Bekijk de foto's van de show hieronder:

afp
afp
afp
afp
afp
afp
getty
afpReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.