Modeshow Balmain in Parijs voor groot publiek op muziekfestival

Olivier Rousteing in het midden van modellen op Paris Fashion Week.
BRUNO PRESS Olivier Rousteing in het midden van modellen op Paris Fashion Week.
Waar de zitjes tijdens Paris Fashion Week normaal gezien nooit toegankelijk zijn voor het grote publiek, brengt het Franse modehuis Balmain daar verandering in. Creatief directeur van het merk Olivier Rousteing ruilt namelijk de traditionele private modeshow in voor een show op het Parijse muziekfestival Fête de la Musique.

Op 21 juni vindt het jaarlijks terugkerend muziekfestival Fête de la Musique plaats in Parijs. Een gratis openluchtfestijn dat vooral amateurmuzikanten de kans geeft op te treden. Van een helemaal andere orde vindt tegelijkertijd in de Franse hoofdstad ook de modeweek voor mannen plaats. 

Hoewel de toeschouwers van de 2 evenementen haast niet verder uit elkaar zouden kunnen liggen, heeft Olivier Rousteing, creatief directeur bij modehuis Balmain, besloten om hen met elkaar te verbinden. Hij zal namelijk zijn modeshow organiseren op het muziekfestival, in de Jardin des Plantes. Tijdens de modeshow zal dj Gesaffelstein voor de achtergrondmuziek zorgen, daarna treden nog enkele bevriende artiesten op. 

1.500 kaartjes

Helaas is het niet zo dat zomaar iedereen de show van dichtbij kan meemaken. Naast de vast uitgenodigde fashionista’s en celebrities geeft het modemerk 1.500 gratis kaartjes weg voor het spektakel. Wie kans wil maken, moet daarvoor morgen (7 juni) om 12u naar de website surfen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.