Modemerk brengt een 'I really care, don't u?'-jas uit als reactie op Melania Trump

Wildfang
De jas die Melania Trump gisteren droeg voor haar bezoek aan de kinderopvangcentra waar haar echtgenoot illegaal gearriveerde kinderen opsloot, was het meest besproken onderwerp van de dag. ‘I really don’t care, do you?’ stond er op haar rug te lezen. Als tegenreactie heeft het Amerikaanse kledingmerk Wildfang nu al een reeks jassen en T-shirts uitgebracht met de woorden ‘I really care, don’t u?’ op.

In eigen land postte ‘Hotel Römantiek’-presentatrice Frances Lefebure gisteren al een foto op Instagram waarop ze een jas draagt met dezelfde boodschap op als die van Wildfang. Wie net als haar ook een statement wil maken, kan nu dus een jas of T-shirt kopen met ‘I really care, don’t u?’ op. De opbrengst van de kledingitems gaat naar Raices, een organisatie die kinderen en ouders helpt met gratis rechtsbijstand.

De zwarte jas is ondertussen al volledig uitverkocht, maar er is wel nog een groen exemplaar te koop en ook de T-shirts zijn nog beschikbaar

Wildfang4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Thierry Vansweevelt

  Hilarisch dat de masamedia, de leugenpers het niet snapt. Het was voor hun bedoeld. En natuurlijk willen ze er nog aan verdienen ook, aan hun eigen domheid!

 • Stan Vankoo

  Hoe kan een verstandige mens zich laten inpakken door die stomme hype?

 • Karine Roeland

  Wat een kinderachtige reactie van Wildfang. Ik hoop dat Raices, ook Amerikaanse ouders en kinderen helpt met gratis rechtsbijstand en niet enkel migranten of illegalen.

 • danielle uyttebroeck

  Waarom altijd zo negatief ??? Misschien bedoelde deze uitzonderlijke vrouw wel ( ze had immers haar standpunt al ingenomen TEGEN haar man !!! ) I don't care , I'm a woman and I have my opinion ?