Modemerk Boohoo geprezen om foto van model met striemen

Boohoo
Modemerk Boohoo wordt op sociale media geprezen om zijn nieuwste campagnefoto’s. Op de site is immers een model te zien waarbij de striemen op haar billen voor één keer niet werden gephotoshopt.

“Een verademing”, zo noemen sommige mensen op sociale media de nieuwste foto’s op de site van Boohoo. Daarop is een plussize model te zien in een witte body, inclusief enkele striemen op de heupen en billen. “Bedankt @boohoo, omdat jullie niet vonden dat de striemen van dit prachtige model moesten gephotoshopt worden. Blij dat er ook eens normale afbeeldingen kunnen verschijnen naast het ideaalbeeld.”

“De mode-industrie kan hier nog iets van opsteken”, klinkt het dan weer bij een andere Twitteraar. Dit is trouwens niet de eerste keer dat Boohoo een model met striemen toont. Over de loop van de laatste maanden heeft het merk consequent modellen getoond waarbij hun zogenaamde onvolmaaktheden niet digitaal werden weggewerkt. Dit hoort bij de visie van het merk. Boohoo wil immers body positivity promoten en gebruikt daarom modellen van alle maten en etniciteiten om z’n kleren te tonen.

-
Boohoo -7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Catherine MISTIAEN

  Zwangerschapsstriemen en een hangbuik komen vooral voor bij jonge moeders (-25 of zo) heb ik tot mijn ontzetting gelezen op internet. Deze informatie vind ik belangrijk, maar wordt bijna nooit vermeld in teksten. Ik begrijp dat een slimme meid op tijd haar kind krijgt, maar té vroeg is ook niet goed, blijkbaar.

 • Ellen Matthijssens

  Gewoon mooie vrouw ...en als dit al plussize is!!

 • Dorethe Disveld

  Erger vind ik dat dit een plussize model heet.

 • Benny de Groot

  Plus size. Pff voor mij is dat toch simpelweg normal size hoor. De perfecte maten en nog een mooi snuiteke ook. Maar ja, ieder zijn voorkeur zeker? :-)

 • Albert Hendrix

  ze beginnen toch een beetje te overdrijven,binnenkort mogen bij de missverkiezingen alleen nog vrouwen meedoen als ze een imperfectie hebben.