Modellen met baby's en een levensgrote robot, de gekste taferelen op de catwalk tijdens New York Fashion Week

Instagram @collinastrada
Van robots tot honden en zelfs baby’s, tijdens de modeweek in New York liepen lang niet alleen modellen over de catwalk. Om ook een graantje te kunnen meepikken van de aandacht op sociale media, moeten modemerken anno 2018 namelijk meer doen dan mooie kleren voorstellen.

De baby bij Willy Chavarria

Alles begon bij ontwerper Willy Chavarria, die tijdens de mannenmodeweek in New York een getatoeëerd model met zijn baby over de catwalk liet lopen.

@jtizalive & Roe walking for @willychavarrianewyork • #nyfw for @cfda.

Een foto die is geplaatst door null (@danielshapiro) op

De levensgrote robot op de catwalk bij Philipp Plein

Dat de modeshows van Philipp Plein altijd het meest indrukwekkend zijn, is ondertussen een slecht bewaard geheim in modekringen. Vorig seizoen waren we er nog bij in New York, dit seizoen keken we (helaas) toe van achter onze laptop. Aan het einde van de show liep een levensgrote robot hand in hand met topmodel Irina Shayk over de catwalk. Uiteraard van kop tot teen voorzien van het logo van de Duitse ontwerper.

Photo News

Meer baby’s bij Collina Strada

Baby’s zijn blijkbaar hét nieuwe it-accessoire van het moment, want ook bij modemerk Collina Strada liep een model over de catwalk met een baby in zijn armen. De baby in kwestie droeg een luier in dezelfde oranje stof als de kleren van het model dat hem of haar droeg. 

Honden op de catwalk van Gauntlett Cheng

Last but not least, hadden maar liefst tien modellen een hondje vast tijdens de show van Gauntlett Cheng. Soms in hun armen, anderen liepen dan weer rond met de hondjes aan een leiband. Cheng heeft naast een unisekscollectie ook een lijn kleertjes voor honden.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Rania Desaegher

    Baby's op de catwalk , not done.