Model gebruikt borstkolf op de catwalk

Photonews
Een mama van twee heeft twee werelden gecombineerd: moederschap en haute couture. Ze verscheen op de catwalk van London Fashion Week terwijl ze een borstkolf gebruikte. 

Valeria Garcia, een model uit Argentinië, liep voor het eerst mee in de show van Marta Jakubowski. Het model droeg een zwart maatpak en beha met daaronder een borstkolf van Elvie. Dat zou de eerste borstkolf in de wereld zijn die gedragen kan worden zonder dat er draden aan te pas komen. Garcia beviel vorig jaar in juni van haar tweede zoontje Anton. 

Het is niet de eerste keer dat moeders de modewereld naar hun hand zetten. Rihanna's Savage x Fenty lingerie show werd wereldwijd toegejuicht omdat er twee zwangere modellen meeliepen. En eerder dit jaar liep een model mee op de catwalk voor Sports Illustrated terwijl ze borstvoeding gaf.  

Photonews13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dick van Aggelen

  Geef haar groot gelijk. Modellen dwingen tot de magerziekte is vele malen erger.

 • Peter Buyck

  Waarom moet intimiteit 'altijd en overal' kunnen? Sedert wanneer is intimiteit gratuit geworden? Als dit moet kunnen dan mogen gebruikers van luierbroeken ook op de catwalk (met top fashion pampers).

 • Thierry Vansweevelt

  Herfststijlloos

 • Gerd Peeters

  En dit moet dan ook nog elegant zijn zeker, wat gaan ze nu nog allemaal uitvinden om op te vallen?

 • Andy Casteels

  Een kakje doen is ook natuurlijk, iedereen doet het en daar is absoluut niets mis mee. Maar of ik dat op een catwalk wil zien is een andere vraag.