Modeketen Arket viert eerste verjaardag met collectie die 'de ideale garderobe' vormt

Arket
Bijna exact een jaar geleden lanceerde het Zweedse modeconcern Hennes & Mauritz (H&M) een nieuwe winkelformule. Met Arket wil H&M ingaan tegen de snelheid van het modesysteem en items aanbieden die trends overstijgen en beter zijn van kwaliteit. En die kernwaarden benadrukken ze nu nog eens extra met een speciale verjaardagscollectie.

Met deze collectie wil Arket een aantal stuks in de kijker zetten die ze zelf omschrijven als de basis voor de ideale garderobe. Voor vrouwen houdt dat onder andere kasjmieren truien, een klassieke trenchcoat en ecologische sneakers van Veja in. Voor mannen hemden, maatpakken en het Cotton GSM gamma, dat onder andere bestaat uit T-shirts, sweaters en joggingbroeken gemaakt van 100% katoen.

“Deze stukken zijn bedoeld om te dienen als ‘bouwstenen’ van een veelzijdig dagdagelijks uniform,” legt creatief directeur Ulrika Bernhardtz uit. “De items zijn enerzijds assertief en anderzijds makkelijk om te dragen, functioneel en elegant tegelijkertijd.”

De collectie is vanaf nu in de Arket-winkel in Brussel en online te koop.

Arket
Arket
Arket
Arket
Arket
Arket1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • emiel wouters

    Dan heb je mijn kleerkast nog niet gezien. Allemaal ABL wat de klok slaat. Zwarte kousen met een streepje geel of blauw. spierwit underwear. Ik zal het maar in het Engels schrijven, klink toch veel gewichtiger. Zeker als het juist geschreven is, maar daar maal ik niet om. Ik ben ook geen muggenzifter.