Met dit simpel trucje zijn je nagels altijd perfect gelakt

Je nagels een fris kleurtje geven loopt niet altijd van een leien dakje, zeker niet als het tijd is om te lakken met je 'slechte' hand. Slordige randen en oneffenheden zijn dan ook snel van de partij. Of je nu links- of rechtshandig bent: met dit simpel trucje zijn al je nagels perfect gelakt.

Nagelgoeroe Deborah Lippmann deelt haar eenvoudige tips om foutloos te lakken met je niet-dominante hand:

"De fout die veel vrouwen maken, is proberen hun nagels te lakken met hun handen in de lucht. Met andere woorden: ze balanceren hun elleboog op een plat oppervlak, plaatsen hun handen vlak voor hun gezicht en beginnen te lakken. Hierdoor blijf je gegarandeerd achter met een slordige manicure", stelt Lippmann.

Simpel trucje
Leg je 'te beschilderen' hand plat op de tafel op een manier dat je arm parallel loopt met je lichaam. "Eens je het borsteltje met de nagellak op de nagel legt, trek het dan gewoon verder in een rechte lijn. Probeer geen kromme lijn te vormen. Om de randjes, hoekjes en rondingen van je nagels perfect te schilderen, moet je wat meer druk uitoefenen op het borsteltje zodat de haartjes verbreden en vanzelf een curve vormen", aldus Lippmann.

Mits een beetje oefening zijn de perfecte nagels binnen handbereik. Succes!