Met deze drie lipsticktrends krijgen jouw lippen deze lente alle aandacht

Shutterstock
A girl can never have too many lipsticks. Of tenminste: dat houden we onszelf voor. Wij zetten vandaag de drie lipsticktrends van dit voorjaar voor jou op een rijtje, zodat je weer helemaal mee bent voor het komende seizoen. 

Alle tinten roze

Roze staat altijd goed, zolang je maar de juiste variant kiest die bij jouw huidtint past. Fuchsiaroze is zonder twijfel dé kleur van komende zomer en de makkelijkste manier om deze te dragen is natuurlijk op je lippen. Wij geven je alvast drie prachtige varianten.

Nina.be

1. M.A.C., Retro Matte Lipstick in de kleur Flat Out Fabulous, € 21,95. Koop o.a. hier
2. Clinique, Pop Glaze Sheer in de kleur Sprinkle Pop, € 24,95. Koop o.a. hier
3. Estée Lauder, Pure Color Envy lipgloss, € 33,50. Koop o.a. hier

Volle lippen 

Wil je voller lijkende lippen, zonder daarvoor onder het mes te moeten? Makkelijker dan dit trucje wordt het hoogstwaarschijnlijk niet. Neem een oogschaduwkwast (of gewoon je vinger) en breng hiermee wat blush aan op het midden van je lippen. Deze zien er onmiddellijk voller en gezonder uit. Deze drie vloeibare blushes geven je lipsticklook ongetwijfeld een upgrade.

Nina.be

1. Giorgio Armani, A-line Blush, € 41. Koop o.a. hier
2. Daniel Sandler, Watercolor Liquid Blush, € 20,95. Koop o.a. hier
3. Nars, Liquid Blush in de kleur Orgasm, € 32. Koop o.a. hier

Felle kleuren

Vergeet ingewikkelde oogschaduwlooks: wie snel de deur uit moet houdt z’n make-up beperkt tot een likje mascara en een stel felgekleurde lippen. Deze zomer zijn opvallende lipstickkleuren helemaal in, en wij zetten onze favoriete tintjes hieronder op een rijtje.

Nina.be

1. Lancôme, L’Absolu Rouge in de kleur Bouquet Final, € 33,90. Koop o.a. hier
2. Uslu Airlines, Lipstick 4G in de kleur BIR Bright Pink, € 19,95. Koop o.a. hier
3. Bourjois, Rouge Edition Velvet in de kleur Olé Flamingo, €12,80 . Koop o.a. hier




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.