Meghan Markle past opnieuw haar trouwschoenen

REUTERS
Wie het nieuws rond Megham Markle een beetje volgt, weet dat ze het voorbije weekend samen met prins Harry naar het huwelijksfeest van prinses Diana's nichtje zijn geweest. Maar enkel de nauwlettende fans hebben opgemerkt dat de voormalige actrice een bijzonder paar schoenen recycleerde voor haar outfit.

De kersverse Duchess of Sussex straalde in een blauw witte jurk van Oscar de la Renta en koos voor witte accessoires. Een witte hoed, clutch en pumps. En vooral dat laatste trok de aandacht van enkele fervente fans. 

ISOPIX

Op Meghan's Mirror, een blog die zo goed als al haar outfits analyseert, staat te lezen dat ze satijnen pumps van Aquazzura droeg. En dat was niet de eerste keer. Tijdens haar eigen trouwdag droeg ze die schoenen ook onder haar jurk van Stella McCartney. 

De voorbije jaren heeft Kate Middleton de reputatie opgebouwd om zich opnieuw te hullen in kledingstukken die ze al eens eerder droeg voor een andere belangrijke aangelegenheid. Het lijkt er nu op dat Meghan Markle die gewoonte zal overnemen. 
2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Bernaerts Diane

    Ze zou wel gek zijn als ze haar schoenen al na één keer dragen zou afdanken!

  • Carmen Hectors

    Mag da ni ofwa?!