Meghan Markle eert zoontje Archie met € 35-kettinkje dat je ook zelf kan shoppen

Meghan Markle met zoontje Archie en prins Harry.
Photo News Meghan Markle met zoontje Archie en prins Harry.
Nadat bekend raakte dat Meghan Markle ook fysiek afstand neemt van het Britse koningshuis en samen met haar 8 maanden oude zoontje Archie tijdelijk naar Canada verkast is, merkten royaltyfans iets bijzonders op. Zo droeg de echtgenote van prins Harry er een belangrijk sieraad: de Suetables Vanessa-ketting met een hangertje van het sterrenbeeld van zoontje Archie.

“We willen ons terugtrekken als ‘senior members’ van de koninklijke familie en financieel onafhankelijk worden”, was het nieuws van de Britse prins Harry en zijn echtgenote Meghan Markle dat nu bijna 10 dagen geleden insloeg als een bom. Ondertussen heeft Meghan ook daadwerkelijk fysiek afstand genomen van alle problemen en is ze samen met haar 8 maanden oude zoontje Archie in Canada.

Daar zit de hertogin niet stil: dinsdag bracht ze een bezoek aan Justice for Girls, een liefdadigheidsinstelling in Vancouver die zich inzet voor tienermeisjes die in armoede leven. Daarna ging ze ook nog langs bij het Downtown Eastside Women’s Centre, waar ze met vrouwen sprak over de problemen waar de gemeenschap mee worstelt. En het was tijdens die uitjes dat royaltywatchers opmerkten dat Meghan opnieuw de Suetables Vanessa-ketting met een munt met een Stier, het van sterrenbeeld van zoontje Archie, droeg.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

De laatste keer dat ze gezien werd met die ketting was in november 2019 tijdens een koninklijk uitje, waarbij ze ook een hangertje met een Ram, het sterrenbeeld van Harry, droeg. Dat ze nu opnieuw met het hangertje van het sterrenbeeld van haar zoontje rondloopt, wijst er volgens royaltyfans op dat ze zich buiten haar liefdadigheidswerk helemaal op de zorg voor Archie wil richten.

Het goede nieuws? Je kan het kettinkje ook zelf kopen én je hoeft er helemaal niet zo diep voor in je buidel te tasten. Zo betaal je voor de zilveren versie 39 dollar, omgerekend zo’n 35 euro, en voor de gouden variant 159 dollar ofwel zo’n 143 euro. 

Links het 'Stier'-kettinkje in zilver, rechts de gouden versie.
Suetables Links het 'Stier'-kettinkje in zilver, rechts de gouden versie.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Elke Claes

    rap kopen, moet ik ook hebben!