Marc Jacobs probeert het als beautyvlogger

Marc Jacobs.
BrunoPress/InSight Media Marc Jacobs.
Nu we met z’n allen in ons kot zitten, slaat de verveling stilaan toe. Bijgevolg gaan we allemaal op zoek naar afleiding. Zo ook Marc Jacobs: de ontwerper houdt zich tegenwoordig bezig met beautytutorials. 

Designer Marc Jacobs heeft net z’n eerst ‘Too-torial’ - zoals hij het zelf noemt - online gezwierd. In de video is te zien dat hij een trui draagt met luipaardprint. Niet toevallig gekozen, want hij begint zijn uitleg met enkele quotes van de bekende modejournalist Diana Vreeland. “Een wereld zonder luipaard, wie wil daar nu in leven?”, zo citeert hij de voormalige hoofdredactrice van Vogue. “Ik ben het volledig met haar eens.” 

Veel make-uptips komen er niet aan te pas. Na een dikke drie minuten vertelt de ontwerper dat hij z'n nagels heeft gelakt, met rode nagellak en glitters. “Zoals je kan zien ben ik geen goede manicurist, maar ik geloof wel in het gewoon doen en uitproberen.” Verder vertelt hij dat hij z’n ogen schminkt, en haalt hij een oogschaduwpalet boven en brengt hij verschillende kleuren goud aan met de tip van z’n vingers. De look afwerken doet hij met een zwarte eyeliner en mascara. “Ik geloof niet dat make-up een geslacht heeft. Het heeft geen zin om het een manicure of vrouwicure te noemen. Het is gewoon wat het is, we moeten het niet labelen of in hokjes plaatsen.” 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.