Ga naar de mobiele website
^ Top

Makkelijk en trendy kapsel: de wetlook

Thinkstock
De wetlook is het kapsel van deze zomer, deze trend werd gelanceerd op de catwalk door modehuizen Nina Ricci en Elie Saab. Het is niet verrassend dat dit steeds populairder wordt: de look is makkelijk te onderhouden en lekker fris op warme dagen.

De wetlook bespaart je heel wat tijd uit, je kunt haast onmiddelijk na de douche de auto instappen, föhnen is niet meer nodig. Je mag wel niet vergeten de juiste producten aan te schaffen, want die zijn onontbeerlijk. Je hoeft je lokken hiervoor zelfs niet te wassen. Je kunt zelfs op vettig haar zelfs gel en andere producten voor meer glans aanbrengen, zodat het lijkt alsof het nat is. Daarom is deze look ideaal voor een derde festivaldag of andere gelegenheden waarop je je kapsel niet kan wassen. Kies wel voor producten waardoor je haar plooibaar blijft en waardoor je geen schilfers krijgt.

Voor een ultrastrakke look moet je eerst je haar handdoekdroog maken. Gebruik een zachte borstel om bobbels te vermijden. Warm vervolgens wat wax tussen je handen en verdeel dit gelijk over je haar. Dan kun je je lokken los laten of in een paardenstaart vastmaken. Breng als laatste nog een spray aan voor extra glans.

Wie het wat nonchalanter wil, kan snel met de föhn haar lokken lichtjes droogblazen. Neem dan ook wat wax om aan te brengen. Als je je haar dan door de lucht laat drogen, krijg je een halfnat resultaat.

Meer over


Meld een bug