Make-upartiest maakt kleine kunstwerken van lippenstift

Instagram / MAC Cosmetics
Je hebt van die mensen die al beginnen te bibberen als ze een eyeliner in hun hand hebben, en er zijn anderen die wél van aanpakken weten. De Australische Theresa Nakhoul behoort zeker en vast tot die tweede groep. Zij weet niet alleen haar gezicht perfect te plamuren, maar tovert haar MAC lipsticks om in kleine kunstwerken. 

Iedereen heeft zo z'n hobby, maar die van Nakhoul is wel extra bijzonder. De Australische make-upartiest heeft een unieke manier ontwikkeld om te tonen welke producten zij helemaal ge-wel-dig vindt: ze maakt mini-sculpturen van haar Mac lipsticks. Zo heeft ze al een roos, een Ferrari, Louboutin-stiletto's en een torso inclusief sixpack gemaakt. 

Lees verder onder de Instagramberichten.

Family photo

Een foto die is geplaatst door null (@theresanakhoul) op

Maar er is nog meer. Met haar favoriete oogschaduwpaletten en enkele borstels slaagt ze er ook in om ogen, portretten en schilderijen op haar arm te fabriceren. Onder meer Michelangelo's beroemdste fresco, De schepping van Adam, en Rose, die in Titanic getekend wordt als 'one of your French girls', heeft ze gekopieerd. En eerlijk is eerlijk: de gelijkenis is treffend.

Met haar bijzondere creaties heeft Nakhoul al heel wat volgers achter zich geschaard op Instagram, meer dan 31.000 om precies te zijn. Toch is niet iedereen fan van haar unieke hobby. Verschillende Instagramgebruikers beschuldigen de influencer van het verspillen van make-up. "Dit maakt me echt kwaad", reageert iemand. "Waarom, hoe kon je dit doen?", vraagt nog iemand zich luidop af. Nakhoul laat het alvast niet aan haar hart komen. "Theresa Nakhoul, naar verluidt dé verspilster van make-up", zo valt er te lezen in haar bio.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.