Make-up borstels voor dummies

BE Creative Make Up
Daar sta je dan, in de badkamer, met je nieuwste fond de teint, die op zijn minst gezegd niet goedkoop was - ssst, dat mag het lief niet horen - en ietwat teleurgesteld omdat je huid toch niet helemaal vlekkeloos is. Want zolang je geen dalmatiër bent, zijn vlekjes echt niet aantrekkelijk. Maar geen nood, wedden dat die foundation helemaal niet slecht is en dat je er binnenkort zelfs een tikkeltje verslaafd aan bent? Je komt al een heel eind met make-up borstels: hét geheim van heel wat sterren en dé oorzaak van heel wat perzikenvelletjes.
Kruidvat

Je vloeibare fond de teint aanbrengen doe je met een foundation brush. Zo kan je het product gelijkmatig uitsmeren voor een mooie en egale huid. Voor deze kwast van Kruidvat betaal je € 4,99. En je vindt hem natuurlijk bij ... Kruidvat!

Een poederkwast is een handige tool om je gezicht te poederen. Kies voor een zachte kwast zodat hij je huid niet irriteert. Het zou wel erg ongelegen komen als we eindelijk dat perfecte huidje hebben en er dan opeens roodheid en irritatie opduikt. Deze van BE kost € 19,95 en kan je kopen bij ICI Paris XL.

Maybelline
BE Creative Make Up

Er zijn zo van die dagen dat je er wat bleekjes uitziet. En als je geen fan bent van Sneeuwwitje, is dat geen cadeau. Maar daar is natuurlijk wel een oplossing voor: kleur de appeltjes van je wangen wat roze of perzikkleur. En de ik-heb-net-een-boswandeling-gemaakt look krijg je er gratis bij. De kwast van Kruidvat koop je aan € 5,99.

BE Creative Make Up
Kruidvat
M.A.C.

Oogschaduw geeft ieders ogen altijd net dat tikkeltje meer. En dan is een oogschaduwborstel natuurlijk heel handig! Een eindeloze keuze aan merken, deze van M.A.C. kost € 34,- en kan je kopen in de M.A.C. verkooppunten.

Tegen de zwoele lippen van Angelina Jolie zeg je waarschijnlijk geen nee, maar ook die van jou verdienen het om eens in de kijker te staan. Dankzij een lippenpenseel kan je je lippenstift netjes aanbrengen binnen de lijntjes. Anders lijkt het ongetwijfeld alsof je er al stevig op los hebt gekust ... Voor het lippenpenseel van BE betaal je € 9,95.

M.A.C.
BE Creative Make Up

Nog een laatste tip: was je make-up borstels regelmatig uit, bijvoorbeeld met Zwitsal babyshampoo. Op die manier blijven de haren van je borstels heel zacht. Babyhaartjes voor een babyvelletje, een topcombinatie!