Maak kennis met de 10 nieuwe Victoria's Secret Angels

getty
Het lingerielabel Victoria's Secret kondigde gisteren aan dat ze tien nieuwe Angels hebben uitgekozen, om de vijf overgebleven meisjes te vervoegen. We stelden de Hollandse Romee Strijd al eerder aan jullie voor, vandaag ook de negen andere Angels.

Kate Grigorieva
Kate komt uit Rusland, ze is een professionele danseres en maakte eerste haar studies Marketing af, voor ze voluit voor haar modellencarrière ging. Ze stond onder andere al op de cover van Vogue Russia en Numéro, wat van haar een van de meest succesvolle high-fashion Angels maakt.

Taylor Hill
Taylor werd gescout op een boerderij in haar hometown Colorado. Hoewel ze amper negentien jaar oud is, liep ze al shows voor Balmain, Fendi en Armani Privé en boekte ze een lookbook voor Versace.

Elsa Hosk
Deze Zweedse schone combineert momenteel modellenwerk met een basketbalcarrière, al zou ze zo het modellenwerk boven een sportcarrière verkiezen. Klein detail: er is een Barbiepop naar haar vernoemd.

Martha Hunt
Martha werd ontdekt tijdens een modellenwedstrijd is haar thuisstaat North Carolina. Ze stond al op de cover van GQ Mexico en is beste vrienden met die andere Angels Gigi Hadid en Chrissy Teigen.

We already know this North Carolina girl looks good in wings 😉. ✋🏻 to @marhunt! #TheNewestAngels

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Monika "Jac" Jagaciak
Monika (oftewel "Jak", wat haar bijnaam is) werd gescout tijdens een casting in een Pools shopping center, wat haar thuisland is. Ze komt uit een sportieve familie, en doet zelf bijvoorbeeld aan hardlopen. Ze scoorde eerder al een juwelen campagne voor Chanel, een advertentie voor Marc Jacobs en ze stond al op de cover van Vogue Mexico.

Stella Maxwel
Stella is de enige Britse die in dit lijstje staat, maar ze is zeker niet de eerste de beste. Ze straalde eerder al in campagnes van grote ketens zoals Urban Outfitters, H&M Divided en Puma.

Lais Ribeiro
De Braziliaanse schone Lais, stond al in L'Officiel, 10, Elle Brazil en in Harper's Bazaar Arabia. Als model heeft ze dus al heel wat ervaring. Dit is de kers op de taart.

Sara Sampaio
Sara won meerdere keren de Portugese Best Female Model Golden Globe, ze heeft een bruine band in karate en speelt ook nog eens viool. Ze is al het tijdje het gezicht van de badmodelijn van Victoria's Secret, maar wordt nu dus ook een officiële Angel.

Jasmine Tookes
De Californische Jasmine omschrijft zichzelf als een foodie, hoewel dat niet bepaald aan haar slanke figuur te zien is. Ze liep eerder al shows voor Calvin Klein, Tom Ford, Prada, Miu Miu en Versace en ze werd door de Franse Vogue uitgekozen als een van dé tien modellen om in de gaten te houden in 2013. Ze hadden klaarblijkelijk gelijk.

Cali girl. Awesome gymnast. New Angel. Welcome to the ranks, @jastookes! #TheNewestAngels

Een foto die is geplaatst door null (@) op
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.