Le Fabuleux Marcel de Bruxelles brengt met Balls & Glory boxershorts voor kerst uit

-
NINA.be -
Nog op zoek naar een lastminutekerstcadeau? Dan is dit misschien wel iets voor jou. Le Fabuleux Marcel de Bruxelles slaat voor de kerstperiode de handen ineen met Balls & Glory, ze brengen samen drie boxershorts uit. 

Het Brusselse fashionmerk Le Fabuleux Marcel de Bruxelles ontwierp samen met Balls & Glory, de restaurantketen van Wim Ballieu, drie trendy boxershorts voor de feestdagen. 

De limited edition boxers werden ontworpen door Le Fabuleux Marcel de Bruxelles en zijn exclusief verkrijgbaar in de Balls & Glory-restaurants en op de Piet-moodshop- website. Voor de samenwerking werden drie boxershorts ontworpen: twee aansluitende exemplaren in zwart en grijs en één los kleurrijk model. Daarnaast werd een secret space in de boxershorts voorzien voor een condoom: voor fijne en vooral veilige feestdagen! 

De boxers zijn online te verkrijgen en in de Balls & Glory-restaurants, prijs begint vanaf 20 euro. 

balls&glory x le fabuleux marcel de bruxellesReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.