L'Oréal slaat de handen in elkaar met Frans modehuis

Kendall Jenner en Gigi Hadid hier tijdens de show van Balmain voor H&M.
photo_news Kendall Jenner en Gigi Hadid hier tijdens de show van Balmain voor H&M.
Het Franse cosmetica bedrijf L'Oréal kondigde deze morgen aan dat ze de handen in elkaar slaan met modehuis Balmain voor hun nieuwe capsule collectie.

Cosmeticagigant L'Oréal is één van de grootste spelers op de cosmeticamarkt. Er bestaat dus een grote kans dat jij wel al ooit eens een L'Oréal product kocht of het zelfs elke dag gebruikt. De naam Balmain laat zeker een belletje rinkelen bij de fans van Kim Kardashian en co, zij zijn alvast enorm fan van het Franse modehuis. Deze twee Franse toppers gaan nu samen aan de slag.

De populairste lippenstift van L'Oréal, Color Riche, wordt nu herontworpen door Balmain. Er zullen twaalf nieuwe tinten uitkomen."Mijn doel bij deze samenwerking is om cosmetica voor iedereen toegankelijk te maken", aldus Olivier Rousteing van Balmain. "Een nieuwe generatie vormen met de nadruk op diversiteit. Deze capsulecollectie staat voor de toekomst met een moderne visie."

Jammer genoeg zal het wel nog even duren voor de collectie in de rekken ligt. De collectie wordt pas voorgesteld in september op de modeweek van Parijs. Wij beginnen alvast af te tellen.

Are you ready? Balmain x L'Oréal Paris [Soon in September 2k17] More infos here: http://www.refinery29.uk/2017/05/152715/balmain-loreal-lipstick-line-collaboration

42 Likes, 5 Comments - Iss' (@coolissima) on Instagram: "Are you ready? Balmain x L'Oréal Paris [Soon in September 2k17] More infos here:..."