Kylie Jenner breekt de regels op het Met Gala

Instagram @kyliejenner
Het Met Gala in New York is hét event waar beroemdheden werkelijk alles uit de kast halen om op te vallen. Er zijn weinig regels op het evenement. Maar een selfie nemen en die delen op sociale media is een echte no-go. Kylie Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian, trok haar van die regel niets aan en postte een selfie met verschillende andere celebs.

Een uitnodiging voor het exclusieve event krijgen is voor zelfs de grootste ster een enorme eer. Maar toch komt die uitnodiging niet zonder regels. Sinds 2015 staat op die uitnodiging de strikte 'geen selfies' richtlijn.

Kylie Jenner had duidelijk geen zin om dit legendarische evenement voorbij te laten gaan op haar Instagram. Ze nam een selfie met een grote groep celebrities. De foto was zoals te verwachten razend populair en werd in enkele uren tijd door meer dan 2,5 miljoen mensen geliket. 

Maar Kylie is niet de enige celeb die uit de bocht ging. In hetzelfde toilet begonnen verschillende sterren, waaronder Bella Hadid, Lara Stone, Paris Jackson en Ruby Rose, te roken. En daarmee lappen ze niet alleen de regels van het Met Gala zelf maar ook de wet dat je niet binnen mag roken op openbare plaatsen in New York aan hun laars. 

Als Anna Wintour dat maar niet te weten komt...

annual bathroom selfie

3.2m Likes, 89.3k Comments - Kylie (@kyliejenner) on Instagram: "annual bathroom selfie"

#dakotajohnson #ritaora via Snapchat

4 Likes, 1 Comments - @dakotajohnson.ana on Instagram: "#dakotajohnson #ritaora via Snapchat"