Kunnen we binnenkort dit cult beautymerk ook bij ons shoppen?

Becca
Goed nieuws voor de beautyjunkies onder ons: Estée Lauder, het moederbedrijf dat onder andere MAC, Clinique, Origins en Bobbi Brown in zijn bezit heeft, zal binnenkort ook het Amerikaanse cultmerk Becca aan zijn indrukwekkende verzameling toevoegen. Dat maakte het bedrijf afgelopen maand bekend.

Becca, een cosmeticamerk dat in 2001 werd opgericht, werd in enkele jaren ontzettend populair. Niet verwonderlijk, aangezien het snel werd opgepikt door beautybloggers met een grote schare volgers, en zelfs gevestigde waarden zoals make-upartieste Lisa Eldridge, die al aangaf grote fan te zijn. Vooral de highlighters schopten het in een mum van tijd tot echte cultproducten.

Wie Becca wou shoppen, moest tot voor kort bereid zijn online te bestellen of een tripje naar Engeland of Amerika te boeken. Eerder raakte al bekend dat het merk binnenkort de oversteek maakt naar de Europese Sephora's, maar nu het merk ook effectief in handen komt van Estée Lauder is de kans reëel dat het binnenkort ook gewoon bij ons in de winkelrekken komt te liggen. Fingers crossed!

Dé bestsellers van het merk zijn de Shimmering Skin Perfector highlighter poeders, die omgerekend voor zo'n 34 euro over de toonbank gaan.
Becca Dé bestsellers van het merk zijn de Shimmering Skin Perfector highlighter poeders, die omgerekend voor zo'n 34 euro over de toonbank gaan.


Video