Kristen Stewart: de grootste bron voor online stijladvies

Tegenwoordig wordt de polulariteit van iemands stijl gemeten op basis van het aantal zoekacties online. De voorbije drie maanden was Kristen Stewart de grootste inspiratiebron voor stijladvies op Britse modesite MyCelebrityFashion, wat haar de titel mode-icoon bezorgt.

Twilight-ster Kristen Stewart haalde de laatste tijd niet alleen het nieuws met haar seksschandaal, ze maakte ook een grote stijldoorbraak, zo blijkt. De voorbije drie maanden werden haar looks het meest geraadpleegd als inspiratiebron voor stijladvies. Pippa Middleton, vorig jaar nog op kop, werd van haar troon gestoten en haalde nu niet eens nog de top 10. Ook zusje Kate eindige pas op een achtste plaats.

"Het volgen van de laatste trensds geeft mensen een goed gevoel en Kristen Stewart is zeker eentje om in de gaten te houden als het aankomt op haar stijl. Ze komt massaal onder de aandacht, voor alle verkeerde redenen, maar slaagt er ondanks alles toch in fashionistas te blijven verbazen. Wat ze ook verkeerd gedaan heeft, er valt niets aan te merken op haar gevoel voor stijl", stelt Bobbie Malpass, eindredacteur van MyCelebrityFashion.

De top 10

1.       Kristen Stewart
2.       Tulisa Contostavlos
3.       Zooey Deschanel
4.       Emma Watson
5.       Miranda Kerr
6.       Fearne Cotton
7.       Kim Sears
8.       Kate Middleton
9.       Sam Faiers
10.     Cheryl Cole

De rest van de top 5
De rest van de top 5