Kijken: dit waren de mooiste looks van de VMA’s

nina - photonews
Tijdens de nacht van maandag op dinsdag werden in New York de VMA’S uitgereikt. Wie welke award in de wacht sleepte lees je in dit artikel, maar wij nemen je eerst graag mee voor een rondje outfits kijken. 
Vintage 80's vibes bij Taylor Swift, die enkele dagen na de release van haar nieuwe album ‘Lover’ de rode loper onveilig maakte in een veelkleurige kostuumvest van Versace.
Photo News Vintage 80's vibes bij Taylor Swift, die enkele dagen na de release van haar nieuwe album ‘Lover’ de rode loper onveilig maakte in een veelkleurige kostuumvest van Versace.
De prijs voor de meest spectaculaire sleep van de avond ging ongetwijfeld naar Zara Larsson. Haar jurk had met alle franjes wat weg van een veredelde bedsprei, maar dat kon de zangers duidelijk weinig deren.
EPA De prijs voor de meest spectaculaire sleep van de avond ging ongetwijfeld naar Zara Larsson. Haar jurk had met alle franjes wat weg van een veredelde bedsprei, maar dat kon de zangers duidelijk weinig deren.
De muziek van ‘Sweet but Psycho’ -zangers Ava Max doet ons niet alleen wat aan Lady Gaga denken, ook haar outfit had serieuze Gaga-vibes.
Photo News De muziek van ‘Sweet but Psycho’ -zangers Ava Max doet ons niet alleen wat aan Lady Gaga denken, ook haar outfit had serieuze Gaga-vibes.
Kennen jullie Nicole ‘Snooki’ Polizzi nog? De ‘Jersey Shore’-ster daagde op in een veelkleurige crop top, gecombineerd met een lange jas met stevige potloodventer-vibes.
Evan Agostini/Invision/AP Kennen jullie Nicole ‘Snooki’ Polizzi nog? De ‘Jersey Shore’-ster daagde op in een veelkleurige crop top, gecombineerd met een lange jas met stevige potloodventer-vibes.
Alle harnasjes rond het lichaam van Youtuber James Charles (nu met gebleached kapsel) doen ons vermoeden dat hij in een SM-shop langsging voor zijn outfit.
Photo News Alle harnasjes rond het lichaam van Youtuber James Charles (nu met gebleached kapsel) doen ons vermoeden dat hij in een SM-shop langsging voor zijn outfit.
Moet er nog glitter zijn? Stevige Liberace-vibes bij ‘Old Town Road’-Rapper Lil Nas X.
EPA Moet er nog glitter zijn? Stevige Liberace-vibes bij ‘Old Town Road’-Rapper Lil Nas X.
Beige en Beiger... Zusjes Gigi en Bella Hadid opteerden beiden voor een volledig monochrome outfit in beige-tinten. En ze kwamen er nog mee weg ook. Daar moet je sowieso een model voor zijn.
Photo News Beige en Beiger... Zusjes Gigi en Bella Hadid opteerden beiden voor een volledig monochrome outfit in beige-tinten. En ze kwamen er nog mee weg ook. Daar moet je sowieso een model voor zijn.
Een regenboog in haar haar, een jurk met boudoir-allures en een opvallend korset... We weten niet waar we eerst moeten kijken bij de outfit van Halsey.
Photo News Een regenboog in haar haar, een jurk met boudoir-allures en een opvallend korset... We weten niet waar we eerst moeten kijken bij de outfit van Halsey.
Niets mis met een man die strak in het pak steekt zoals zanger Shawn Mendes. Hij liet Camilla Cabello (met wie hij een song én een relatie heeft) thuis voor de officiële rode loper, al vergezelde ze hem achteraf wel in de persruimte na het ophalen van hun award.
EPA Niets mis met een man die strak in het pak steekt zoals zanger Shawn Mendes. Hij liet Camilla Cabello (met wie hij een song én een relatie heeft) thuis voor de officiële rode loper, al vergezelde ze hem achteraf wel in de persruimte na het ophalen van hun award.
Wij werden niet meteen omver geblazen door de outfit van Camila Cabello, maar zij was er duidelijk mee in haar nopjes. En uiteindelijk is dat al wat telt!
Photo News Wij werden niet meteen omver geblazen door de outfit van Camila Cabello, maar zij was er duidelijk mee in haar nopjes. En uiteindelijk is dat al wat telt!Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.