Ga naar de mobiele website
^ Top

Kendall probeert het nog een keer: nieuwe campagnevideo voor Adidas

Photonews
Kendall Jenner kreeg de laatste maanden heel wat kritiek te verduren. Eerst was er de heisa rond de controversiële Pepsi-reclamecampagne, toen was er die balletschoot voor Vogue en vervolgens stroomde de negatieve commentaar op de Kendall + Kylie T-shirtcollectie binnen. Kortom: Kendall lag onder vuur voor vanalles en nog wat. Maar daar trekt de op één na jongste Jenner zich bitter weinig van aan, inmiddels verschijnt ze alweer in een campagnevideo voor Adidas.

Nu de storm wat gaan liggen is, verschijnt Kendall Jenner alweer voor de lens in een campagnevideo voor het Duitse sportmerk, Adidas Originals. Daarin spelen ook NBA-speler James Harden en muzikanten 21 Savage, Young Thug en Playboi Carti een prominente rol. Wij zijn vooral benieuwd hoe de reclamespot zal worden ontvangen bij het grote publiek. Over Kendall's acteerprestaties zullen we maar zwijgen, want die zijn op zijn zachtst gezegd een beetje klungelig, maar oordeel vooral zelf.
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • . .

    Als er een groep is die inderdaad volledig genegeerd mag worden dan zijn het de social justice warriors en de gedachten politie op sociale media

Meld een bug