Ken jij de ‘nap dress’ al? De luchtige jurk is een must voor wie van dutjes houdt

De nap dress.
Hill House Home De nap dress.
Je kunt een dutje doen in je badpak, een hazenslaapje in je jogging of een uiltje knappen in eender welke outfit die je op dat ogenblik draagt. Maar nu is er ook de ‘nap dress’, een kledingstuk speciaal ontworpen voor een snel slaapje. 

Zeg nooit nachtkleed tegen de ‘nap dress’, vrij vertaald: de dutjesjurk. Het kledingstuk werd ontworpen door Nell Diamond, de oprichtster van lifestylemerk Hill House Home, en is gekleed genoeg om buitenshuis gedragen te worden, maar ook comfortabel genoeg om in te relaxen. 

Een dutjesjurk is zwierig en gezellig en ideaal voor al wie er van droomt om zich neer te vleien op de bank voor een gezellig dutje, maar daar nooit toe komt. Want bovenal is de jurk erg fotogeniek en doet ze vermoeden dat jij een uiltje knapt tussen zachte kussens en fris gewassen witte lakens. 

Voor een ‘nap dress’ van Hill House Home tel je al snel een kleine 90 euro neer. Gelukkig vonden wij ook enkele goedkopere varianten voor wie wil dutten in stijl. 

rv

1. Hill House Home, 89 euro. 
2. Mango, 29,99 euro. 
3. Asos Design, 52,99 euro. 
4. Stradivarius, 29,99 euro. 
5. Asos Design, 44,99 euro. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.