Jeansmerk verkoopt een omgekeerde short voor 330 euro als zoete broodjes

CIE Denim
Het Amerikaanse jeansmerk CIE Denim heeft een opmerkelijk nieuwe short gelanceerd en die verkoopt blijkbaar bijzonder goed. Het ‘Nancy’ model ziet eruit als een klassieke denimshort, maar dan ondersteboven gedragen, met uitzondering van de rits. Voor zo’n 330 euro koop jij ook een exemplaar.

Rare jeansbroeken genoeg op de wereld, dat kon je hier al zien. Alleen een omgekeerde jeansshort zat er nog niet tussen en daar heeft CIE Denim nu verandering in gebracht. Volgens het New Yorkse vintage merk, is elke ‘Nancy’ short met de hand gemaakt en uniek. De short zit hoog in de taille, en op de rits en lusjes voor een riem na, is alles simpelweg omgekeerd.

Hoewel de short een prijskaartje heeft van omgerekend zo’n 330 euro, verkoopt het blijkbaar nog eens goed ook. Op Instagram werden verschillende influencers al met een exemplaar gespot en model Tina Kunakey droeg er een toen ze de mannenmodeshow van Louis Vuitton bijwoonde. 

Geïnteresseerden kunnen de omgekeerde short hier kopen, hieronder kun je wat inspiratie opdoen.

the upside-down 👖 @ciedenim

Een foto die is geplaatst door null (@alyssainthecity) op

El Upside Down

Een foto die is geplaatst door null (@) op

@trinaborelli in the “El” inverted shorts. Photo by @itsfine.wav

Een foto die is geplaatst door null (@ciedenim) op

@olanthamoran in the “Nancy” upside down vintage shorts. Styled by @errantclothing

Een foto die is geplaatst door null (@ciedenim) op
18 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • nand nuyts

  Danny Holdensrath,Gemaakt in china voor 0.33 €

 • Will Desmet

  Welk een mens wil daar geld voor betalen?

 • heiko werner

  Man dat hebben de meiden in mijn klas in 1983 in Oostduitsland all gedragen! Zelf gemaakt van de oude bison jeans(lelijkste jeans ooit in Oost Duitsland) en wij jongens hebben sportzaken van oude jeans gehad, mijn moeder heeft mij zelf een bomberjack met schapsvel uit oude jeans gemaakt en tezamen met enkele meiden hebben wij oude snakers met jeans stoffen refitted. Niks nieuws.

 • johan verlinden

  Onze Australische tegenvoeters zullen tevreden zijn !

 • Rayan El Arami

  Alles om toch maar op te vallen en in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ik bemoei me normaal gezien niet met de manier waarop mijn vriendin zich kleed maar als ze hier mee thuis durft komen kan ze recto verso terug naar de winkel voor een andere short waar bovendien een normaal prijskaartje aan hangt.