Jani geen fan van deze hype op de catwalk: "Mijn voet zou spontaan weigeren te wandelen"

Net als je denkt dat je alles al eens gezien hebt! Mijn voet zou spontaan weigeren om te wandelen, denk ik? #Balenciaga #lelijk

4,941 Likes, 267 Comments - Jani Kazaltzis (@janikazaltzis) on Instagram: "Net als je denkt dat je alles al eens gezien hebt! Mijn voet zou spontaan weigeren om te wandelen,..."

Of we het nu willen of niet: de Croc verovert opnieuw de catwalk in allerlei varianten. Iets wat stijlgoeroe Jani Kazaltzis duidelijk pijn doet aan de ogen. "Net als je denkt dat je alles hebt gezien", plaatst hij bij een foto van de nieuwe Croc van Balenciaga op Instagram, "#lelijk".

We signaleerden het eind vorige maand al: Crocs veroveren opnieuw de catwalk. Op London Fashion Week maakte de Schotse ontwerper Christopher Kane er zijn persoonlijke missie van om de controversiële schoen in the picture te zetten, met Crocs met diamanten en zelfs een Croc-enkellaars.

Ook Balenciaga springt nu op de kar, met Crocs met plateauzolen in felle kleurtjes. Iets waar onze stijlgoeroe Jani Kazaltzis duidelijk niet mee opgezet is, zo liet hij merken op Instagram. "Net als je denkt dat je alles al eens gezien hebt! Mijn voet zou spontaan weigeren om te wandelen, denk ik? #Balenciaga #lelijk", schrijft hij bij een foto van de bewuste Croc. Ook zijn volgers lopen niet meteen over van enthousiasme. Van "Run, Forrest, run!" tot "dit doe ik nog niet aan als ze mij 2.500 euro zouden geven", klinken de reacties. 

Het is niet de eerste keer dat Balenciaga een modestorm veroorzaakt omwille van bizarre ontwerpen met torenhoge prijskaartjes. Wellicht herinner jij je nog de peperdure handtas die wel erg op een shoppingtas van Ikea leek. Recenter nog zorgde een winkeltasje van 1.000 euro en een broek met ingebouwde hakken voor ophef.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ine V

  Jani heeft 1000% gelijk die schoenen die je eigenlijk geen schoenen kan noemen zijn afschuwelijk maar het is natuurlijk wel zo dat smaken verschillen en er best mensen zullen zijn die ze wel mooi vinden en dat moet kunnen vind ik dan wel weer

 • Kim Op de Beeck

  Als je Jani nu kunt uitstaan of niet dit doet niets terzake geef toch toe dat dit afschuwelijk lelijk is!

 • Marie-Claire De Bosscher

  jani is een ouderwetse vent, zou niet eens willen gekleed lopen in wat hij kiest....

 • Natalie Robaey

  Jani heeft gelijk!!

 • wina meurrens

  Janie , je denkt dat je het allemaal beter weet . Moest ik een paar jaar jonger zijn stond ik direct in de winkel om zo'n paar crocs te kopen , en misschien doe ik het nog