Is dit het mooiste meisje ter wereld? Haar 500.000 Instagramvolgers vinden van wel

.
Instagram @anna_knyazeva_official .
Amper zes is het Russische kindmodel Anastasia Knyazeva, maar met haar 500.000 volgers op Instagram geeft ze haar oudere collega's het nakijken. Van het succesvolle model wordt nu al gefluisterd dat ze het mooiste meisje ter wereld is, waarmee ze die titel overneemt van het Franse model Thylane Blondeau.

Felblauwe kijkers, donkerbruine haren en een poppengezichtje: het zesjarige kindmodel Anastasia Knyazeva wordt door volgers wereldwijd op haar Instagrampagina omschreven als 'het mooiste meisje ter wereld'. Op dat account post haar moeder foto's van haar, zowel gewone portretten als kiekjes achter de schermen tijdens fotoshoots. Het jonge meisje stond ondanks haar leeftijd al voor de lens voor verschillende Russische kledingmerken.

Met de titel "mooiste meisje ter wereld" treedt Anastasia in de voetsporen van het Franse model Thylane Blondeau, die intussen zestien is, maar tien jaar geleden als jongste model ooit in de Franse Vogue verscheen. 

Het voormalige 'mooiste meisje ter wereld' Thylane Blondeau: links (6) en rechts (15).
epa Het voormalige 'mooiste meisje ter wereld' Thylane Blondeau: links (6) en rechts (15).

Sommige fans suggereren zelfs dat Anastasia later wel eens het kroontje zou kunnen overnemen van het Russische model Irina Shayk, die in 2007 bekend werd als het gezicht van Intimissimi. Ondanks de vele positieve geluiden op Instagram, komt er toch komt ook kritiek op de foto's van het jonge kindmodel. Zo kunnen sommigen niet begrijpen dat de moeder van Anastasia haar nu al modellenwerk laat doen, en dat ze op zo'n jonge leeftijd al make-up draagt. 
69 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • nabuco donosor

  Nu nog leren lezen en rekenen.

 • Cyrano de Bergerac

  ' t Probleem zit'm niet in het kind, maar in haar rare "reuzenfroufrou". Die lijkt wel of hij haar per haar afzonderlijk gemeten en afgeknipt is! En ook véél te lang. Russen vinden dat mooi, net als Amerikanen dan weer die baby met z'n vele haar en z'n Trumpkapsel mooi vinden. Daarom hebben wij allemaal zin om dit te 'relativeren'. Wij houden immers niet van geklooi en gefrutsel aan het uiterlijk van kinderen.

 • Griet Maes

  Dit kind vind ik te 'gemaakt'. Het 'voormalige mooiste meisje' had tenminste een natuurlijke, wilde schoonheid ipv zo'n gemaakt poppengezichtje en dat was véél mooier.

 • Annick Vandenbrande

  En waarom zou dit geen mooi kind mogen zijn. Ze is prachtig, maar er lopen nog 100.000 prachtige kinderen rond. Hopelijk heeft ze ook een mooi hart.

 • Melanie Van den broeck

  Om het mooiste kind te kunnen zijn dan geen make up op doen en geen foto’s bewerken en dan vergelijken met de andere meisjes