Tom Tailor

Gesponsorde inhoud

Hotspots gespot: drie nieuwe modewinkels waar het heerlijk shoppen is

De nieuwe shop van Tom Tailor, in Heist-op-den-Berg
Tom Tailor De nieuwe shop van Tom Tailor, in Heist-op-den-Berg
Hoe meer modewalhalla’s op de wereld, hoe beter. Deze drie nieuwe winkels openden onlangs de deuren en zijn de perfecte hotspots voor een update van je herfstgarderobe.

Sandwich

Nederlandse kledingmerk Sandwich is verhuisd naar een groter pand in Antwerpen. En wat een pareltje: de oude bakstenen muren lieten ze bloot en vulden ze aan met moderne designelementen, voor een frisse, hedendaagse twist. De rekken zijn gevuld met moderne stukken voor elke dag, zonder veel poespas. De filosofie van Sandwich is dan ook dat ze kleding maken voor de echte vrouw: authentieke en comfortabele mode met hedendaagse afwerking.

Lombardenvest 66, 2000 Antwerpen
www.sandwichfashion.nl

Sandwich

Four Roses & Bronson

Een hotspot voor liefhebbers van duurzame mode, dit. Merken Four Roses en Bronson verenigen hun collecties onder één dak in Roeselare, twee Belgische brands die al vijftien jaar kwalitatieve mode produceren -- Four Roses doet dat voor vrouwen, Bronson voor mannen. Hun eerlijke kledij vervaardigen ze in landen als België, Portugal en Italië, met oog voor een perfecte pasvorm en een diversiteit aan hoogwaardige stoffen. De shop is heerlijk laidback chic, met hier en daar designstoelen en fluwelen afwerking.

Delaerestraat 17, 8800 Roeselare
www.fourroses.bewww.bronson.be

Four Roses

Tom Tailor

“Say yes” is de slogan van Tom Tailor dit najaar en wij zeggen maar al te graag ‘yes’ tegen een uitje naar hun nieuwe shop in Heist-op-den-Berg. Na Nieuwpoort, Aalst, De Panne en Lommel vestigt het Duitse kledingmerk zich met een fris winkelconcept in het hart van de stad. In een 210 vierkante meter groot pand met tegelijk stoere en stijlvolle afwerking – denk: ruw drijfhout, bakstenen en zilveren details – geven ze topstukken uit hun Casual- en Denim-lijn onderdak. Dit najaar ademen die collecties de sfeer uit van de golden sixties en groovy seventies, maar bevatten ze ook degelijke stuks voor de hedendaagse outdoorexplorer. Retro tweed en traditionele Engelse ruiten zijn samen met levendige vintage bloemenpatronen dé herfstprints die de Tom Tailor-rekken vullen, aangevuld met gezellige campus-geïnspireerde klassiekers, denk aan truien van ruwe wol of basics in aardse tinten. Dé hotspot voor een knusse, stijlvolle herfstoutfit, quoi.

Bergstraat 129, 2220 Heist-op-den-Berg
www.tom-tailor.be

Tom TailorReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.