Hoogzwanger en stijlvol? Gwen Stefani toont hoe het moet

PHOTO_NEWS
De babybuik van Gwen Stefani wordt groter en groter, maar dat houdt de 44-jarige zangeres niet tegen om nog steeds zeer fashionable voor de dag te komen. Zwangerschapskleding 2.0 zeg maar.

Deze week  postte de No Doubt-zangeres nog een foto op Twitter waar ze te zien is in een elegante zwarte outfit met een paar killerheels. De zangeres noemde de schoenen dan zelf wel een beetje ongepast (#inappropriateshoes), maar torenhoge hakken lijken toch een vast onderdeel te zijn van haar dagelijkse kledij. Babybuik of geen babybuik.

Stefani, die binnen een paar weken moet bevallen, lijkt nog niet meteen van plan om rond te gaan lopen in comfortabele trainingsbroeken en sneakers. De zangeres combineert meestal een simpele zwarte outfit met interessante accessoires zoals funky zonnebrillen, hoedjes en leren jassen. En dan zijn er uiteraard nog de hakken waar Stefani blijkbaar geen afscheid van kan nemen.  Het resultaat mag er zijn!

Stefani liet onlangs ook weten dat ze in verwachting is van een jongetje. "Ik was klaar om mijn kroon af te staan, maar blijkbaar blijf ik de koningin in hui" twitterde de zangeres.

PHOTO_NEWS
GETTY
GETTY