Hoeveel van deze 12 populairste Ikea-spullen staan bij jou thuis?

IKEA
Gisteren is de Zweedse oprichter van Ikea, Ingvar Kamprad, op 91-jarige leeftijd overleden. Over heel de wereld danken woningen hun interieur aan deze man. Zowat iedereen haalde doorheen de jaren wel iets van Ikea in huis, en sommige spullen gaan nu eenmaal (nog) meer over de toonbank dan andere. Dit zijn de 12 bestverkopende producten uit het volledige assortiment van de Zweedse woongigant. Hoeveel heb jij ervan in huis?

1. BILLY boekenkasten

IKEA

2. POÄNG Fauteuil

IKEA

3. MALM bed

IKEA

4. KALLAX open kast

IKEA

5. LUDDU schapenvacht

IKEA

6. STOCKHOLM tapijt

IKEA

7. LACK tafeltje

IKEA

8. EKTORP zitbank

IKEA

9. DOCKSTA tafel

IKEA

10. KLIPPAN zetel

IKEA

11. FÄRGRIK mok

IKEA

12. RIBBA kaders

IKEA17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • sophie lemmens

  Van de bovenstaande niet direct iets, maar heel mijn kamer is wel ikea! En mijn huis wordt dat later ook! Tenminste mileuvriendelijk! Ikea legt zelf bossen aan met bomen die snel groeien en gebruikt deze als materiaal. Dus geen onnodige boskappingen! En ze hebben altijd kei toffe dingen en gaan mee met de trends! Super! I love ikea!!

 • dirk alt

  geen en er gaan er nooit binnenkomen , hou niet van stoofhout

 • Guido De Smet

  Ikea meubelen ogen zeer modern en zijn zeer functioneel. Er is duidelijk over nagedacht. Ik ben fan.

 • carl paepen

  Mensen die de huidige Ikeaprodukten nog voor brol verslijten en denken dat dit snel kapot gaat zouden toch eens iet moeten gaan kopen daar. Ze zouden versteld staan van de duurzaamheid. Uiteraard is het niet te vergelijken met bijvoorbeeld een vol-eiken meubelstuk. Maar de prijs is dan ook navenant. En wat ben je met een kast die 100 jaar meegaat, als je om de 10 jaar je interieur verandert. Zoals veel ( jonge) mensen graag doen....

 • Lies Mies

  Yves: ik ook. Ikea is duur geworden vergeleken met andere meubelzaken