Ga naar de mobiele website
^ Top

Hoeveel kan jij verdienen met Instagram? Bereken het hier

Thinkstock
De kans dat je net zoveel verdient aan een Instagrampost als Beyoncé of Selena Gomez is klein, maar hé, iedere euro die je met je guilty pleasure kan binnenrijven, is mooi meegenomen! Influencer MarketingHub ontwikkelde een tool die berekent hoeveel je Instagramposts waard zijn. Schuilt er een social influencer in jou? Bereken het hier!

Een post van Beyoncé is maar liefst 1 miljoen dollar waard en ook Selena Gomez mag niet klagen met een bedrag van 775.000 dollar. Maar je hoeft al lang geen celeb meer te zijn om een aardig centje bij te verdienen met je Instagram-account. Als social influencer is het behoorlijk goed boeren.

Influencer MarketingHub ontwikkelde de Instagram Money Calculator, een tool die op basis van je aantal volgers, posts, likes, comments en de betrokkenheid van je volgers berekent hoeveel een Instagrampost onder je naam waard is. Het resultaat moet echter wel genuanceerd worden aangezien de tool enkel rekening houdt met de twaalf meest recente posts. Heb je gisteren nog een toppertje geplaatst? Dan zullen je cijfers wellicht hoger liggen dan wanneer je al enkele dagen non-actief bent geweest. 

Benieuwd hoeveel euro's je uit een Instagrampost kan halen? Bereken het hier. Scrol naar beneden op de ladingspagina om aan de slag te gaan.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug