Ga naar de mobiele website
^ Top

Hoe tieneridool Harry Styles mannen aanzet om uit hun comfortzone te stappen

Harry Styles.
photo_news Harry Styles.
Harry Styles, ex-lid van One Direction, verovert momenteel niet alleen de wereld met zijn eerste solodebuut. Hij staat ook bekend om zijn extravagante kledingstijl, wat natuurlijk moeilijk anders kan met zijn achternaam (pun intended). Ultrasmalle broeken, diepe decolletés en maatpakken met bloemenprint, Styles schuwt zijn vrouwelijke kant allesbehalve. En heeft zich daardoor ontpopt tot een waar stijlicoon.

Wereldwijd geprezen worden als stijlicoon met een verleden in een boysband? Op Justin Timberlake na, is het niet veel mannen gegeven. Harry Styles deed het echter zelfs al tijdens zijn passage bij One Direction, en dan niet alleen bij tieners. Grote modehuizen willen hem maar wat graag kleden, hij zit steevast op de eerste rij tijdens de modeweken en zelfs het gerenommeerde Vogue schrijft uitgebreid over elke outfit van de 23-jarige jongen. In zijn thuisland Groot-Brittannië noemen ze hem zelfs 'de paparazzimagneet' onder meer door zijn opvallende outfits.

Opvallend is dan ook het minste dat je kunt zeggen over de kledingstijl van Styles. Hij wordt wel eens vergeleken met Keith Richards (mede-oprichter van The Rolling Stones, red) en met reden. Met zijn tatoeages oogt hij erg rock-'n-roll en hij houdt ervan om dat extra uit te spelen met zijn kledij. Denk skinny jeansbroeken, laarsjes met hak, hemden met diepe decolletés, veel sieraden, grote hoeden en bandanas. Op de rode loper springt Styles al helemaal graag uit de band en experimenteert hij erop los. Zo droeg hij al eens een barbieroze kostuum en een exemplaar met bloemen en er is ook die keer dat hij gekiekt werd met hoge hakken en een broek met olifantenpijpen aan.

Natuurlijk kun je als popster makkelijker extravagant gekleed gaan dan iemand die in een kantoor werkt. Maar Styles zet tenminste wel aan om als man toch een beetje meer uit je comfortzone te komen op modevlak. Om eens geen afgetrapte sneakers met een jeans en T-shirt te dragen en niet altijd voor een zwart of donkerblauw kostuum te kiezen. Om zijn stijl wat beter te illustreren, een aantal foto's van zijn meest opvallende outfits op een rij:

Photo News
GC Images
Reporters / VantageNews
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news
photo_news1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Mamadou Elmo

    die komt later wel uit de kast. Er staat HOMP in grote letters op deze jongen

Meld een bug