Het populairste accessoire van het moment kost amper 5 euro

Instagram @sakspotts
Gespot op de catwalk bij onder andere Simone Rocha en Saks Potts: gekleurde haarclips die je waarschijnlijk het laatst droeg toen je zes jaar oud was. Modemeisjes zijn al grote fan van het betaalbare accessoire, jij ook (terug)?

Eerst was er de comeback van de scrunchie, de oversized haarrekker in stof die in de jaren negentig hoogtij vierde. Nu werken haarclips aan hun terugkomst. En dan bedoelen we niet subtiele schuifspeldjes, maar grote opvallende spelden in mierzoete pastelkleurtjes. Het hippe Deense label Saks Potts stuurde in december zowat alle modellen de catwalk op met een haarklem in hun haar, daarna zagen we ze ook voorbijkomen in de lente/zomer 2018 show van Simone Rocha. Zij het dan een iets ingetogenere versie in het stijlvol wit.

Het goede nieuws is dat de haarspelden in alle prijscategorieën beschikbaar zijn. Voor een exemplaar van Simone Rocha betaal je 95 euro, maar je vindt ze even goed voor minder dan 5 euro bij winkels als Claire’s en Accessorize. 

🍃 Søndags-mode 🚛🐢

Een foto die is geplaatst door null (@julieblichfeld) op

JULES 🍝 COLLECTION 8

Een foto die is geplaatst door null (@sakspotts) op

Ripping off Margot T

Een foto die is geplaatst door null (@pandorasykes) op

Souvenirs 👱🏼‍♀️

Een foto die is geplaatst door null (@fashionpolishdk) op

Een foto die is geplaatst door null (@) op
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Emi De graeve

    “Amper” ? = 205 bef. Dat is nog duur voor een pruts waar sommigen nog een half uur moeten voor werken.