Het mannenkostuum voor vrouwen

styltoday.be
Angelina Jolie maakte op de Bafta awards 2014 in Londen een opmerkelijk statement door in een mannelijk kostuum van Saint Laurent te verschijnen. Helen Lasichanh, vrouw van Pharrell Williams, volgde op de Oscars. Het mannenkostuum voor vrouwen is terug, maar eigenlijk is het nooit weg geweest.

Een mannenkostuum geeft je een zakelijke look. Het is modern en chic. Maar wat het kostuum zo krachtig maakt: het straalt macht uit. Een vrouw in een mooi kostuum is pure klasse. Zeker met een superhoge pump eronder en een vrouwelijk bloesje met diepe decolleté. Een mooi zwart maatpak en een basic witte blouse gaan nooit uit de mode.

Posh24.com

Belangrijk is dat het kostuum mooi aanpast. Xandres lanceerde een tijdje geleden een Costumelle corner voor vrouwen in een aantal van hun winkels. In deze Costumelle corner in Brussel, Antwerpen en Gent kan je een maatpak laten maken. Je hebt een ruime keuze uit verschillende kwalitatieve materialen en het duurt maar 3 weken voor het kostuum klaar is.

ok.co.uk

Een grote fan van het mannenkostuum is Victoria Beckham. Je kan haar regelmatig spotten in een mooi maatpak. Tijdens New York Fashion Week droeg ze een kostuum met een oversized halflange vest en klassieke zwart-wit brogues van Manolo Blahnik.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.