Ga naar de mobiele website
^ Top

Het is officieel hip om een T-shirt in een boxershort te dragen

Instagram @streetstylestars
Een afzakkende broek tot onder de billen zodat de boxershort goed zichtbaar is, was een kledingtrend die we tot voor kort vooral bij jonge skaters zagen passeren. Met de nadruk op was, want anno 2017 is skatekledij omarmd door de modewereld en dus ook de zichtbare onderbroek. Weliswaar zonder broek onder de poep, maar dan wel met een T-shirt of blouse in je ondergoed gestopt. Ah die gekke modewereld toch steeds.

Verleidelijk is het niet je T-shirt in je onderbroek stoppen, en toch zien we steeds meer mensen het doen. Moonlight-acteur Ashton Sanders verscheen met een grafische T-shirt in zijn geruite boxer op de meest recente modeshow van Raf Simons, streetstylester Taylor Tomasi Hill volgde al snel en tijdens de modeweken in Moskou deden heel wat modellen off duty mee met deze laatste nieuwe modetrend. De Britse ontwerper Natasha Zinko verkoopt zelfs jeansbroeken met al een voorgemaakt onderbroek aan vast.

Het grootste voordeel aan de trend is dat het goedkoop en makkelijk is. Je hoeft er namelijk geen nieuwe kledingitems voor te kopen, want je kunt er alle soorten ondergoed en bovenstuks voor gebruiken. Tenzij dan een string of tanga. Het is ook niet onflatterend, al ziet het er natuurlijk wel een béétje raar uit. Opmerkingen à la "Trek die broek eens op, ik zie je ondergoed" zul je er dan ook moeten bijnemen.

Broek van NATASHA ZINKO.
Farfetch Broek van NATASHA ZINKO.8 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Becky

  OMG! Ronduit onnozel!

 • moulart michel

  De mooie kleren van de keizer.........

 • Rik Bic

  Noch t shirts noch boxershorts zijn hip.

 • Jeroen Roelants

  Het is officeel belachelijk

 • Peter Buyck

  Na eerst een hele reeks artikelen, blogs en vlogs over hoe dit 'not done' is. Hoe dit een fashion crime was...

Meld een bug