Het blauwe haar van Lady Gaga en de rode lippen van Taylor Swift: dit waren de beste beautylooks van de Golden Globes

De glinsterende smokey eye van Lady Gaga past perfect bij haar blauwe opsteekkapsel.
Photonews De glinsterende smokey eye van Lady Gaga past perfect bij haar blauwe opsteekkapsel.
De voorbije nacht werden in Amerika de Golden Globes uitgereikt. Wat de sterrren om het lijf hadden kon je hier al zien, maar wij wierpen ook een blik op de mooiste beautylooks van de avond. 

Taylor Swift

Photonews

Zangeres Taylor Swift combineerde een neutrale ooglook met een klassieke rode lipstick. Een goede zet, die meteen haar statement-oorringen mooi doet uitkomen. 

Camilla Belle

Photonews

De smaragdgroene oogschaduw van actrice Camilla Belle was een echte blikvanger en paste perfect bij haar jurk. De actrice hield gelukkig de rest van haar make-up neutraal, en komt zo weg met deze gewaagde look. 

Lupita Nyong’o

Photonews

Knipper en je mist deze subtiele kobaltblauwe eyeliner en mascara van actrice Lupita Nyong’o.

Lady Gaga

Photonews

De glinsterende smokey eye van Lady Gaga past perfect bij haar blauwe opsteekkapsel en ditto jurk. Bovendien hebben we maar één woord over voor haar wenkbrauwen, en dat is: perfect.

Lili Reinhart

Photonews

‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart ging voor een monochrome look en matchte haar rode smokey eye met haar rode jurk én de rode loper.

Emma Stone

Photonews

De make-up artist van Emma Stone zette haar natuurlijke schoonheid in de verf door te kiezen voor enkel en alleen natuurlijk roze tinten. Subtiel, maar meer had de actrice niet nodig om te stralen. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.