Help, melkflesbenen! Luchtige outfits voor witte beentjes

thinkstock
Het zonnetje mag dan al klaar zijn voor lenteweer, onze spierwitte benen zijn dat nog niet. Wil je graag een luchtige outfit aan met dit warme weer, maar ben je nog niet klaar om die melkflessen aan de rest van de wereld te tonen? Deze outfits zijn dé oplossing.
NINA

Maxirok of -jurk

Datzelfde gevoel van blote benen, maar zonder die lichtreflecterende melkflessen? Dan moet je bij de maxirok of maxi-jurk zijn. De soepelvallende stof voelt verfrissend en luchtig aan, en toch zijn die spierwitte beentjes aan het zicht ontrokken.

1. Maxi-rok met glimmende tailleband, € 189,90 bij Terre Bleue
2. Mela Black Floral Print Maxi Dress, € 39,99 bij New Look
3. Soft Rebels Blauw-wit gestreepte rok, € 54,95 bij JBC

NINA

Palazzo broek

Net zoals de maxirok is de palazzo broek doorgaans gemaakt van een lichte, losse stof die erg aangenaam aanvoelt, ook in warmere temperaturen. Bovendien zijn de pijpen een stuk breder dan bij gewone broeken, waardoor de stof niet te dicht op je huid zit en het geheel lekker fris aanvoelt.

1. Palazzobroek met streep, € 119 bij Gigue
2. Palazzobroek, € 49,95 bij Mango
3. Priya broek, € 79,99 bij CKS

NINA

Culottes

Je zal wel moeten kunnen leven met een streepje bloot, maar culottes zijn de ideale manier om stap voor stap de transitie te maken naar blote benen. Doordat het grootste deel van je been bedekt is, vallen die melkflessen niet zo op, wat jou ongezien de kans geeft om toch al een klein kleurtje op te doen. Wat je kuiten betreft, dan toch.

1. Topshop pantalon monochrome, € 49,95 bij Zalando
2. Floral Print trousers, € 49,95 bij Zara
3. Tailored culotte with tie waist, € 33,33 bij Asos

NINA

Gecropte pantalon

Moet het iets gekleder zijn, maar weet je een verfrissende bries toch te appreciëren? Dan is een pantalon tot net boven de enkels de ideale oplossing. Niet alleen erg trendy momenteel, maar een broek die je ook prima op kantoor kan dragen en toch de enkels en beentjes wat verlucht.

1. Cropped pull-on pants, € 140 bij Filippa K
2. Suited Wool trousers, € 79 bij & Other Stories
3. Samsoe & Samsoe Louise Crop Pants, € 129 bij Lily