Haartrend voor durvers: grijs is het nieuwe blond

TALK
Redken TALK
Blondes have more fun? Niets van. De nieuwste it-kleur is grijs, en al helemaal in combinatie met zachte pastelkleurtjes voor een wel heel originele ombré.

Hij blijft populair, de ombré, maar niet zoals je zou verwachten. Lichtblond is niet lander dé basiskleur van menig ombré, maar ... grijs. De smokey ombré, zo werd de trend gedoopt, en het belooft alvast het paradepaardje van dit najaar te worden. Enkel voor durvers!

Kleurexpert en Global Color Creative Director bij Redken Josh Wood sloeg de handen in elkaar met de wereldberoemde make-upartiest Aaron de Mey, en creëerde drie tinten:

* Whisper: een wolkje subtiel zilver
* Talk: een krans van smeulend grijs en blauw
* Shout: een gedurfde nevel van magent en violet

Van zacht en subtiel tot een dramatische kleuruitbarsting: eigenlijk kan de haarkleur - net zoals een smokey eye - voor iedereen. "Met deze nieuwe Smoky Ombré benaderen we haarkleur zoals make-up", legt Wood uit. "Het is een manier van licht en schaduw toevoegen, waardoor elke haarstijl er fantastisch kan uitzien."

"De smoky eye overleeft alle modes", voegt De Mey daaraan toe. "Het gaat al zo lang mee dat het echt een klassieker geworden is. Het kan erg subtiel en zacht uitgevoerd worden, of net heel gedurfd en dynamisch. Het is een stijl waar iedereen geweldig mee staat, afhankelijk van de uitvoering."

TALK
Redken TALK
WHISPER
Redken WHISPER
SHOUT
Redken SHOUT