H&M onthult weer nieuwe beelden van collectie Kenzo

De collectie van modelabel Kenzo voor H&M ligt pas binnen een dikke twee maanden in de winkelrekken, maar de Zweedse keten "lekt" regelmatig beelden van de samenwerking. Vandaag zijn de eerste officiële campagnebeelden vrijgegeven, waarop Chance the Rapper, Iman en rapper Suboi model staan.

De samenwerking tussen het duo achter Kenzo - Carol Lim en Humberto Leon - en H&M bestaat uit een dames-, heren- en accessoirecollectie die vanaf 3 november online en in 250 filialen wereldwijd te koop zal zijn.  

Sinds Carol Lim en Humberto Leon zich in 2011 bij het modehuis hebben aangesloten, hebben ze hun eigen modeagenda bepaald, met kleurrijke collecties vol levendige prints, die door middel van indrukwekkende shows zijn gelanceerd, samenwerkingen met kunstenaars en creatieve digitale campagnes. Ze combineren wereldwijde invloeden en tradities met de energie van streetstyle, wat resulteert in collecties die als zoete broodjes over de toonbank gaan. Het merk is bij het grote publiek het best bekend om hun T-shirts en sweaters met de afbeelding van een tijger op.

H&M
H&MReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels