Goed nieuws bruidjes: Spanx komt met een huwelijkslijn

Spanx
Hoe het komt dat al die sterren op de rode loper nooit een rolletje vet vertonen? Simpel: die spelen een beetje vals met een stevig stuk corrigerend ondergoed. Werkt zonder fout, maar echt sexy ziet het er wel niet uit. Tot nu dan.

Zelfs wie gezond eet en regelmatig sport zal hier en daar wel een plekje hebben waar hij/zij onzeker over is. Dat is doodnormaal, en dat is ook precies waar ze corrigerend ondergoed voor hebben uitgevonden. Jammer genoeg zien die dingen er niet altijd even aantrekkelijk uit, en is dat voor bruidjes niet altijd een optie. Je moet die jurk op de huwelijksnacht immers nog uittrekken, en dan wil je niet dat er een vleeskleurige lap stof onderzit.

Een gat in de mark, besefte Spanx. Het ondergoedmerk, die onder meer Kim Kardashian tot haar vaste klanten mag rekenen, vulde dat gat dan ook op met een splinternieuwe bruidslijn. De stukken zijn nog steeds even corrigerend, maar zien er een stuk sexyer uit en bevatten heel wat kant. En het beste nieuws: het zal bij ons verkrijgbaar zijn via Net-a-Porter.