Geen smartphone aan tafel? Draag deze ring in de plaats

Ringly
Krijg jij het ook zo op je heupen van al die gsm'ende mensen tegenwoordig? In de trein, op straat, zelfs op café en in het restaurant zit de helft van het gezelschap op z'n smartphone te tokkelen. Dat is binnenkort verleden tijd, of toch als deze juwelen zullen aanslaan!

Ringly, een nieuw Amerikaans merk verkoopt ringen die er niet alleen mooi uitzien maar ook nog eens functioneel zijn. De ring is via een app verbonden met je smartphone en brengt je op de hoogte van berichtjes, tweets en oproepen door een gepersonaliseerd patroon van vibraties. Iedere gebruiker kan zijn ring instellen om alleen bepaalde alerts of oproepen te ontvangen.

Volgens CEO Christina Mercando ontstond het idee voor de ringen uit het gebrek aan functionele juwelen. "Ik zag dat iedereen steeds met zijn telefoon zat te spelen aan tafel. We zijn altijd bang om iets belangrijks te missen. En dus begon ik me af te vragen of er een manier was om het op te lossen, en al snel kwam ik op het idee vana de ringen. Ik draag nameliijk zo veel juwelen, maar eigenlijk 'kunnen' die dingen niets, behalve mooi wezen. Zo besloot ik om er technologie in te steken."

Het merk zal vanaf maart te verkrijgen zijn in het Amerikaanse warenhuis Bloomingdales voor 195 dollar (ongeveer 175 euro), maar het is nog afwachten of de ringen ook de weg naar de Europese markt zullen vinden.

RinglyReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels